Red Shoes Weddings

 
 

Red Shoes Weddings - avagy Losonczi Viki és Varga-Kovács Timi esküvőszervező páros


Az esküvőszervezéssel - és egymással - 2007 őszén ismerkedtünk meg egy tanfolyamon. Ekkor kezdtünk ezen a területen dolgozni. Mára bebizonyosodott, mint oly sokszor, hogy nincsenek véletlen “egymás mellé ülések”. A közös hangot persze többekkel megtaláltuk, jónéhányan maradtak pályán abból a csoportból, de sok évi “egymást segítés” és közös munka után 2012-ben rá kellett eszmélnünk, hogy ideje hivatalosan is “összebútoroznunk”, így még ebben az évben megalapítottuk közös cégünket. Ugyanebben az évben született a Wedding Garden Budapest esküvőhelyszín is, melyet két társunkkal álmodtunk meg a Jászai Mari téri McDonald’s emeletén. 2013-től 2016-ig a Waldorf-Wedding színeiben voltunk megtalálhatóak a piacon, mígnem 2016 őszén visszatértünk saját cégünkbe. Az általunk 2009-ben alapított HungarianWeddings.com, melynek célközönsége külföldi jegyespárokból és “vegyes párokból” áll, mindvégig a mi kezelésünkben maradt, így a nemzetközi piacon évek óta stabilan állunk. A magyar piacra való “visszatérést” pedig a Red Shoes Weddings “brand” alatt képzeltük el.


Red Shoes” Weddings, mert szerintünk a piros cipő és a “kis fekete” örök, akárcsak a munkánk és az esküvők iránt érzett szeretetünk és elkötelezettségünk.


Bízunk benne, hogy a honlapunk áttekintése után úgy érzed majd, megér egy találkozót (vagy ha külföldön élsz, egy Skype-beszélgetést), hogy még jobban megismerj minket, és végül mi leszünk a szerencsések, akik átélhetik Veled a visszalévő hónapok izgalmait!


 

Történetünk röviden