Red Shoes Weddings

 
 

És üdv az esküvőszervezés világában!


Örülünk, hogy idetaláltál! Bizonyára sok kérdésed van. Talán még nem döntötted el, akarsz-e egyáltalán esküvőszervezőt. Talán még nem világos minden részlet az esküvőtökkel kapcsolatban. Lehet, hogy azt sem tudod, merre indulj. De az is lehet, hogy egészen konkrét elképzeléseid vannak, és nem tudod, ki akarod-e adni a kezedből a szervezést (mi nem elvenni akarjuk egyébként, csak lesz egy helytartód, aki a sok időt emésztő feladatokat elvégzi Neked (nem helyetted)).


Nagyon sok válasz létezik arra, hogy kinek érdemes esküvőszervezőt szerződtetni, hosszú lenne felsorolni. Számos jól hangzó érvet tudnánk arra is felhozni, hogy miért érdemes pont minket felfogadni. Mi azonban abban hiszünk, hogy minden szervező megtalálja a maga célközönségét, és abban is, hogy minden jegyespárnak más az ideális esküvőszervező, hiszen mi szervezők is sokfélék vagyunk, ahogy Ti, menyasszonyok és vőlegények is mind, mind különböztük egymástól. Úgy hisszük, egy 15-20 perces telefon-, személyes- vagy online beszélgetésből kiderül, hogy “egymáshoz valók” vagyunk-e. Persze, azért mesélünk magunkról a “Rólunk” menüpontban, és fotót is láthatsz rólunk. Az árainkat is eláruljuk “előre”, csak írj egy e-mailt az ajanlat@redshoesweddings.com címre!


Azután hívj fel minket, vagy írj bővebben nekünk, mesélj magatokról, és mesélj arról, milyen esküvőt szeretnétek! Mi pedig elmondjuk, hogy melyikünk a “Ti emberetek”, melyikünk ér rá a Ti Nagy Napotokon (ha már megvan a dátum), és hogy pontosan miben tudunk Nektek segíteni.


Honlapunkon nemcsak rólunk és a történetünkről olvashatsz, de megtalálod szolgáltatás-csomagjaink leírását, a rólunk megjelent cikkeket és tévéinterjúkat, referenciafotókat és egy blogot is. Érdemes elidőznöd itt egy kicsit.


Várjuk jelentkezésed nagy lelkesedéssel:Losonczi Viki és Varga-Kovács Timi

esküvőszervezők

0036 70 371 3 444 és 0036 30 278 97 95

Fotó: Bende Tamás
 

Üdv az oldalunkon!