Rólunk

 

Varga-Kovács Timi


A barna hajú.

A könyvmoly.

Kitalál.

Szekszárdi.

Online.

Szabadidejében olvas és utazik.

Korán kel.

Szeret futni.

Adminisztrál, szerződést köt.

Espresso.

Inkább e-mailt ír.

Egy kislány édesanyja.

Gyakorlatias, racionális.

Egy egész egyik fele.

Losonczi Viki


A szőke hajú.

A társasági ember.

Megvalósít.

Budapesti.

Offline.

Szabadidejében a barátaival találkozik.

Későn fekszik.

Szeret futni.

Tárgyalásra, helyszínbejárásra jár.

Café Latte.

Inkább felhív.

Egy kisfiú és egy kislány édesanyja.

Végtelenül kedves.

Egy egész másik fele.

Mi ketten vagyunk tehát az állandó “munkatársak” a Red Shoes Weddings-nél, akikhez “beugrós” jelleggel más esküvőszervező kolléganők és asszisztensek csatlakoznak szükség esetén.

Történetünk röviden

Red Shoes Weddings - avagy Losonczi Viki és Varga-Kovács Timi esküvőszervező páros


Az esküvőszervezéssel - és egymással - 2007 őszén ismerkedtünk meg egy tanfolyamon. Ekkor kezdtünk ezen a területen dolgozni. Mára bebizonyosodott, mint oly sokszor, hogy nincsenek véletlen “egymás mellé ülések”. A közös hangot persze többekkel megtaláltuk, jónéhányan maradtak pályán abból a csoportból, de sok évi “egymást segítés” és közös munka után 2012-ben rá kellett eszmélnünk, hogy ideje hivatalosan is “összebútoroznunk”, így még ebben az évben megalapítottuk közös cégünket. Ugyanebben az évben született a Wedding Garden Budapest esküvőhelyszín is, melyet két társunkkal álmodtunk meg a Jászai Mari téri McDonald’s emeletén. 2013-től 2016-ig a Waldorf-Wedding színeiben voltunk megtalálhatóak a piacon, mígnem 2016 őszén visszatértünk saját cégünkbe. Az általunk 2009-ben alapított HungarianWeddings.com, melynek célközönsége külföldi jegyespárokból és “vegyes párokból” áll, mindvégig a mi kezelésünkben maradt, így a nemzetközi piacon évek óta stabilan állunk. A magyar piacra való “visszatérést” pedig a Red Shoes Weddings “brand” alatt képzeltük el.


Red Shoes” Weddings, mert szerintünk a piros cipő és a “kis fekete” örök, akárcsak a munkánk és az esküvők iránt érzett szeretetünk és elkötelezettségünk.


Bízunk benne, hogy a honlapunk áttekintése után úgy érzed majd, megér egy találkozót (vagy ha külföldön élsz, egy Skype-beszélgetést), hogy még jobban megismerj minket, és végül mi leszünk a szerencsések, akik átélhetik Veled a visszalévő hónapok izgalmait!