top of page

Csomagajánlataink

Csomagjainkban igyekeztünk a leggyakoribb eseteket lefedni, de egyedi igényekre is szívesen adunk ajánlatot.

ÚJ - Online esküvőszervezés


Az online szervezés csomagot a pandémia szülte. Nagyon sok jegyespárt ért váratlanul a helyzet (ahogy minket, szakembereket is), és úgy gondoljuk, segítséget tudunk nyújtani ebben a formában is - a pandémia alatt és után is. Ha tehát nem akarsz komplett esküvőszervezést, de váratlan feladat elé állít az esküvőd megszervezésre, készséggel állunk rendelkezésre online, óradíjas tanácsadással. Ebben a formában szolgáltatókat nem fogunk ajánlani, nem leszünk jelen aznap, de az esküvőt megelőző hónapokban online vagy telefonon segítünk Neked általános kérdésekben és a forgatókönyv megírásában. Ez egy jó beugró lehet akkor is, ha még nem tudod, hogy akarsz-e szervezőt, és nem akarsz elköteleződni a magasabb összegre, amit a komplett szervezés jelent.


ÚJ - Esküvőszervezés ajándékutalvány


Barátod, rokonod, családtagod esküvőre készül? Szeretnéd meglepni egy igazán hasznos ajándékkal? Válaszd a Red Shoes Weddings ajándék-utalvány-t, amit igényei szerint válthat be nálunk személyes vagy online tanácsadásra, vagy akár komplett esküvőszervezésre is. Személyre szóló utalványt kap elektronikus vagy nyomtatott formában, és az értékét Te határozod meg.


RENDELJ AJÁNDÉKUTALVÁNYT ITT: KATT IDE!

 

Flip-flop


A flip-flop csomag azoknak a pároknak készült, akiknek van szabadideje, energiája az esküvőjük megszervezésére, a szolgáltatók kiválasztására, és csak az esküvő napján szeretnék profi szakemberre bízni az előkészületeket. Belátható, hogy amíg sminkben és fodrásznál ül a menyasszony, nem lesz alkalma az étteremben ellenőrizni az ültetést, segíteni a dekorost, stb. A flip-flop csomag tehát a helyszíni koordinációt takarja.


Ballet


Avagy balerina cipő... Azok a menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem vágynak világraszóló lakodalomra. Ballet csomagunkat a kis létszámú (50 fő alatti) esküvőkre szabtuk, melynek során minden (szertartás és vacsora) egy helyszínen zajlik. A csomag komplett esküvőszervezést takar, tehát már a kezdetektől a Jegyespár segítségére vagyunk a szolgáltatók kiválasztásában.

 


Pumps


A leggyakrabban választott cipő, úgy értem csomag. :) Klasszikus, elegáns, nőies. Legtöbb ügyfelünk ezt a csomagot választja. A Pumps csomag is komplett esküvőszervezést takar, és 50 fő feletti vendéglétszám esetén “lép hatályba”, amennyiben az események egy helyszínen zajlanak és/vagy nincsenek jelentős előkészületek két különböző helyszínen, így nincs szükség asszisztens bevonására.


Peep toe


A Peep toe csomag, akárcsak a cipő, azoké a menyasszonyoké, akik nem félnek többet megmutatni magukból és az esküvőjükből. Az események látványosak, több helyszínen zajlanak, így az előkészületek is grandiózusabbak. Amennyiben nagyobb odafigyelést igénylő munkálatok folynak egyszerre több helyszínen (pl. szertartás(ok) és vacsora különböző helyen), asszisztens hozunk magunkkal.


Plaftorm


Platform csomagunk az igazi kemény, vagány csajoké, akikkel csak 2 szervező bírhat el. :D Illetve, egészen pontosan olyan esküvőké, melyek annyira összetettek, olyan sok programpontot tartalmaznak 3-4 helyszínen, hogy két szervező bevonása válik szükségessé. Ezek általában ugyanazon a napon zajlanak, de ha egy “normál” esküvő előtti vagy utáni nap is gazdag programokban, szintén alkalmazható rá a Platform csomag.


Jutti


Ahogy neve is mutatja (jutti = indiai cipőfajta) a több napos esküvők esküvőszervezői csomagja, mely inkább az indiai kultúrkörre jellemző, de természetesen nem kizárólagosan. Itt mindegyik esküvőnap teljes értékű, így 2 szervező és 1 asszisztens dolgozik az előkészületeken. Az ennél is hosszabb esküvői rendezvénysorozatra az igények egyeztetése után személyre szabott ajánlatot adunk.


Low heel


Avagy az alacsony sarkú cipőről elnevezett tanácsadás csomagunk, mely óradíjas alapon kerül kiszámlázásra. Ez az együttműködési forma jelenti a szervező legminimálisabb szintű bevonását. A beszélgetések alkalmával általános esküvőszervezői tanácsokkal szolgálunk, vagy segítünk egy-egy probléma elvi megoldásában, de nem ajánlunk szolgáltatókat, és nem veszünk részt az esküvő napján történő koordinációban. Azoknak ajánljuk, akik egyedül is megbirkóznak a szervezéssel, de időnként egy kis segítségre szorulnak.


A csomagok árairól és bővebb információkról az ajanlat@redshoesweddings.com címen vagy telefonszámainkon kérhetsz felvilágosítást.

Ha még bizonytalan vagy, hogy akarsz-e esküvőt, akkor is bíztatunk rá, hogy kérj ajánlatot, és élj a lehetőséggel, melynek keretében az első ismerkedős beszélgetést ingyenesen és kötelezettségektől mentesen biztosítjuk neked.

e-mailt írok!

bottom of page