top of page

Történetünk

Viki és Timi, mi ketten vagyunk az állandó “munkatársak” a Red Shoes Weddings-nél, akikhez “beugrós” jelleggel más esküvőszervező kolléganők és asszisztensek csatlakoznak szükség esetén.

 

Az esküvőszervezéssel - és egymással - 2007 őszén ismerkedtünk meg egy tanfolyamon. Ekkor kezdtünk ezen a területen dolgozni. Mára bebizonyosodott, mint oly sokszor, hogy nincsenek véletlen “egymás mellé ülések”. A közös hangot persze többekkel megtaláltuk, jónéhányan maradtak pályán abból a csoportból, de sok évi “egymást segítés” és közös munka után 2012-ben rá kellett eszmélnünk, hogy ideje hivatalosan is “összebútoroznunk”, így még ebben az évben megalapítottuk közös cégünket. Ugyanebben az évben született a Wedding Garden Budapest esküvőhelyszín is, melyet két társunkkal álmodtunk meg a Jászai Mari téri McDonald’s emeletén. 2013-től 2016-ig a Waldorf-Wedding színeiben voltunk megtalálhatóak a piacon, mígnem 2016 őszén visszatértünk saját cégünkbe. Az általunk 2009-ben alapított HungarianWeddings.com, melynek célközönsége külföldi jegyespárokból és “vegyes párokból” áll, mindvégig a mi kezelésünkben maradt, így a nemzetközi piacon évek óta stabilan állunk. A magyar piacra való “visszatérést” pedig a Red Shoes Weddings “brand” alatt képzeltük el.

Miért pont Red Shoes?

 

 

Timi mesél erről: "az egész egy anya-lánya utazással kezdődött a spanyol tengerparton. 2016 elején fertőződtem meg a szekszárdi Kávé Házában Lukács Ildi pirosmániájával. Ekkor döntöttem úgy, hogy vásárolok 1-2 piros darabot a ruhatáramba, és amikor nemcsak felnőtt méretben "jött szembe" balerinacipő, vettem egyet a kislányomnak, Emmának is. Egyértelmű volt, hogy magunkkal visszük a csajos utazásra, márciusban mert számomra az összetartozást szimbolizálta. Az első #redshoes hasttagek instangramon tehát a saját profilom születtek Alicantéról. Aztán, amikor ugyanennek az évnek az őszén Vikivel nevet kerestünk a saját cégünkbe való visszatérés okán, beugrott a Red Shoes Weddings név. Nekem, ha kettőnkre gondolok, az összetartozás az első, ami eszembe jut, és ez a kifejezés pedig korábban összekapcsolódott az agyamban a piros cipőkkel, ugye. :) Az utolsó löketet az adta, amikor észrevettem, hogy az okostelefonokon van piros cipős emoji. XD Így született meg tehát a Red Shoes Weddings név, amelyről azóta kiderült, hogy szuper választás volt. Egyből megjegyezhető, látványos, és könnyen megjeleníthető az esküvőkön vagy üzleti tárgyalásokon is. Szolgáltató kollégák mindig számon is kérik, ha véletlenül nem piros cipőt viselünk, amikor találkozunk. :)" 

Szakmai elismerések

Hungarian Wedding Award 2012 "Az év esküvőszervezője": Losonczi Viktória

Hungarian Wedding Award 2012 "Értékdíj": Varga-Kovács Tímea

Hungarian Wedding Award 2013 "Az év újdonsága": Wedding Garden Budapest

Hungarian Wedding Award 2019 "Az év esküvőszervezője": Red Shoes Weddings

LTG European Awards 2017 winner: HungarianWeddings.com

LTG Wedding Awards 2018 "Wedding Specialist of the year": Varga-Kovács Tímea

LTG Wedding Awards 2019 "Wedding Specialist of the year": HungarianWeddings.com

 

A Red Shoes story
bottom of page