top of page
Keresés

Last minute esküvőszervezés 1 hónap alatt

Frissítve: jan. 11.

Egyik korábbi insta posztunk után többen kértétek, hogy meséljünk még arról az esküvőről, amit egy hónap alatt szerveztünk meg. A jelenlegi koronavírus világjárvány okozta helyzetben nyilván megnőtt az érdeklődés a rövid határidővel megrendezendő esküvők iránt. Most az a rész kellene, hogy jöjjön, hogy ezt senki ne csinálja utánunk otthon, de maradjunk annyiban, hogy a szerencse mellett ehhez a last minute esküvőszervezés projekthez kellett a kapcsolati háló és tapasztalat is, mellyel esküvőszervezőként rendelkezünk.


red shoes weddings esküvőszervező budapest
Fotó: Dupla Expo

Visszatérve az említett esküvőre, a vőlegény 2017 áprilisában hívta fel Vikit, hogy segítséget kérjen az esküvőjük megszervezésében. Elmesélte, hogy a helyszín és az anyakönyvvezető már le van foglalva. Amikor Viki megkérdezte, hogy mi a dátumuk, Rafa azt válaszolta: “május 20.”. “Jövőre?” - hangzott a következő kérdés. “Nem, még idén”... Úgy képzelem, itt elakadt egy kicsit Viki szava. :D Mivel azonban szeretjük a kihívásokat, természetesen nem hagytuk cserben őket, már csak azért sem, mert a helyszín Szekszárd volt, Timi lakhelye. A történet csak ott hibádzott, hogy neki már volt egy esküvője az Alföldön, Vikinek pedig Budapesten, így beugrós kolléganőnket, Veronikát kellett “ugrasztanunk” nagy hirtelen.

A következő lépés a szolgáltatók megtalálása volt. Ahogy fentebb már említettem, ebben nagy előnyünk, hogy sok mindenkit ismerünk, és nem kellett vaktában felhívnunk több tucat szolgáltatót, hogy ráér-e még aznap. Facebook-on kírtuk a dátumot és a feladatköröket, melyre csapattagot kerestünk, így már másnapra többszereplős listát tudtunk küldeni a párnak fotós, filmes, zenekar témakörben. Szerencsére van az úgy, hogy a legszuperebb szolgáltatónak is üresen marad, vagy megüresedik egy szép májusi szombatja, ezért egyáltalán nem kellett alacsony minőségű “ez maradt” szolgáltatóval beérnie a Párnak. A dekoros, cukrászda, nyomda és a fodrász pedig több esküvőt is el tud vállalni ugyanarra a napra, így megszokott környékbeli partnereinkhez sikerült “bekönyörögni” még egy esküvőt, ha volt is már meglévő megbízásuk 2017. május 20-ra.

A hátralévő utolsó hetekben még arra is volt időnk, hogy tortakóstolóra menjünk, és bár a menyasszony nem várta el a haj- és sminkpróbát, még az is belefért volna.

Az utolsó két hét pedig ugyanúgy zajlott, mintha egy-másfél éve ismernénk egymást a párral, hiszen ekkor szoktuk egyébként is megírni a végleges technikai forgatókönyvet, amit egyeztetünk minden egyes szolgáltatóval. A többi pedig ugyanúgy zajlott, mint “normál esetben”.

Így esett hát, hogy egy hónap alatt szerveztünk esküvőt, és erre bármikor készek vagyunk most is, ha nagyon muszáj, de azért mindenkit arra bíztatunk, hogy legalább 3 hónapot hagyjon magának (és nekünk :D) az esküvője megszervezésére.


Ha tehát nem akarsz jövő évig várni, keress minket, beszéljük át, hogy mennyire reális az a dátum, amit kinéztél magadnak! Kérd ajánlatunkat még ma!

121 megtekintés1 hozzászólás
bottom of page