top of page
Keresés

Esküvőszervezés 1 hónap alatt

Frissítve: 2022. jan. 7.

Egyik korábbi insta posztunk után többen kértétek, hogy meséljünk még arról az esküvőről, amit egy hónap alatt szerveztünk meg. A jelenlegi koronavírus világjárvány okozta helyzetben nyilván megnőtt az érdeklődés a rövid határidővel megrendezendő esküvők iránt. Most az a rész kellene, hogy jöjjön, hogy ezt senki ne csinálja utánunk otthon, de maradjunk annyiban, hogy a szerencse mellett az egy hónap alatt megszervezett esküvők sikerében nagy szerepet játszik a kapcsolati háló és a tapasztalat, mellyel esküvőszervezőként rendelkezünk.Visszatérve az említett esküvőre, a vőlegény 2017 áprilisában hívta fel Vikit, hogy segítséget kérjen az esküvőjük megszervezésében. Elmesélte, hogy a helyszín és az anyakönyvvezető már le van foglalva. Amikor Viki megkérdezte, hogy mi a dátumuk, Rafa azt válaszolta: “május 20.”. “Jövőre?” - hangzott a következő kérdés. “Nem, még idén”... Úgy képzelem, itt elakadt egy kicsit Viki szava. :D Mivel azonban szeretjük a kihívásokat, természetesen nem hagytuk cserben őket, már csak azért sem, mert a helyszín Szekszárd volt, Timi lakhelye. A történet csak ott hibádzott, hogy neki már volt egy esküvője az Alföldön, Vikinek pedig Budapesten, így beugrós kolléganőnket, Veronikát kellett “ugrasztanunk” nagy hirtelen.

A következő lépés a szolgáltatók megtalálása volt. Ahogy fentebb már említettem, ebben nagy előnyünk, hogy sok mindenkit ismerünk, és nem kellett vaktában felhívnunk több tucat szolgáltatót, hogy ráér-e még aznap. Facebook-on kírtuk a dátumot és a feladatköröket, melyre csapattagot kerestünk, így már másnapra többszereplős listát tudtunk küldeni a párnak fotós, filmes, zenekar témakörben. Szerencsére van az úgy, hogy a legszuperebb szolgáltatónak is üresen marad, vagy megüresedik egy szép májusi szombatja, ezért egyáltalán nem kellett alacsony minőségű “ez maradt” szolgáltatóval beérnie a Párnak. A dekoros, cukrászda, nyomda és a fodrász pedig több esküvőt is el tud vállalni ugyanarra a napra, így megszokott környékbeli partnereinkhez sikerült “bekönyörögni” még egy esküvőt, ha volt is már meglévő megbízásuk 2017. május 20-ra.

A hátralévő utolsó hetekben még arra is volt időnk, hogy tortakóstolóra menjünk, és bár a menyasszony nem várta el a haj- és sminkpróbát, még az is belefért volna.

Az utolsó két hét pedig ugyanúgy zajlott, mintha egy-másfél éve ismernénk egymást a párral, hiszen ekkor szoktuk egyébként is megírni a végleges technikai forgatókönyvet, amit egyeztetünk minden egyes szolgáltatóval. A többi pedig ugyanúgy zajlott, mint “normál esetben”.

Fotókat itt találtok erről az esküvőről: KATT IDE!

Így esett hát, hogy egy hónap alatt szerveztünk esküvőt, és erre bármikor készek vagyunk most is, ha valaki 2021-ben tartja a kétszer-háromszor már elhalasztott, oda-visszaszervezett esküvőjét, és úgy érzi, kezd eluralkodni rajta a pánik. Nekik szól ún. “Flip-flop” elnevezésű csomagunk, ami tulajdonképpen az aznapi lebonyolítást foglalja magában.

Azoknak, akik 2021-ben tartják az esküvőjüket, a standard szolgáltatásokkal együtt az alábbiakat nyújtjuk:

  • nem két héttel az esküvő előtt, hanem most azonnal belefogunk a munkába (bónusz);

  • átnézzük, hogy meddig jutottál (standard);

  • további extra bónuszként segítünk szolgáltatót keresni, ha 1-2 még hiányzik vagy a dátummódosítás miatt valaki kiesett a csapatból (bónusz);

  • megírjuk a teljes technikai forgatókönyvet (standard);

  • egyeztetünk minden szolgáltatóddal (standard);

  • JELEN VAGYUNK AZ ESKÜVŐ NAPJÁN (standard).

Az esküvő megszervezése nem jelenthet egyet a stresszel, hidd el, nem ezt érdemled, és mi tudunk segíteni. Kérd ajánlatunkat még ma!

A lehetőség időbeli korlátozástól mentes, hiszen mindig is létezett.

111 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page